Xreferat.com » Рефераты по информатике и программированию » Гра "Арканоід" на основі XNA Framework

Гра "Арканоід" на основі XNA Framework

вважаю дану реалізацію найбільш вдалою на даному етапі розробки гри «Арканоід».

В ході курсового проектування була проаналізована предметна область, вивчені принципи побудови комп’ютерних ігор за допомогою таких інструментів, як Microsoft XNA Framework та інші, вирішені проблеми, вказані в аналізі предметної області.

Авжеж можливо було реалізувати більше функціональності, але дуже заважав фактор часу. Тому у подальшому розвитку цього проекту буде йти робота по розширенню та вдосконаленню функціональних можливостей, для того, щоб гравці могли отримувати ще більше можливостей та грати між собою через Інтернет.

Виконавши курсовий проект, ми вивчили основні питання проектування і організації комп’ютерних ігор, спроектувавши програмну архітектуру комп’ютерної гри «Арканоід». Вивчили та отримали навички розробки додатків мовою об’єктно-орієнтовного програмування C# для платформи Microsoft .Net з використанням додаткових інструментів розробки комп’ютерних ігор Microsoft XNA Framework та XNA Game Studio. В кінцевому результаті отримали реалізацію усі поставлені задачі, які були сформульовані у другій частині записки.

Цей проект буде розвиватися, доки є бажання, та я сподіваюсь, що колись він буде запущений до експлуатації, та реальні гравці зможуть відчути усю атмосферу створеного світу та просто гарно провести час за цією грою разом з іншими гравцями.

По підсумкам проведеної роботи ми отримали аналіз предметної галузі, на основі якого було створено готовий продукт, який вже може бути використаний у реальних умовах.

Перелік посилань


Рихтер Дж. Программирование на платформе Microsoft .NET Framework [Пер. c англ. — 2-е изд., испр.] — М.: Издательско-торговый дом Русская редакция, 2003- — 512 с.

Riemer Grootjans. XNA 2.0 Game Programming Recipes: A Problem-Solution Approach. – Apress, 2008. - 625 с.

Alexandre Lobгo, Bruno Evangelista, Josй Antonio Leal de Farias. Beginning XNA 2.0 Game Programming: From Novice to Professional. – Apress, 2008. - 429 с.

Горнаков С. Г. Программирование компьютерных игр под Windows в XNA Game Studio Express. – М.: ДМК Пресс, 2008. – 384 с.

creators.xna/

msdn.microsoft/

mvp.support.microsoft/

compulenta/

intuit/

xnadev/

Если Вам нужна помощь с академической работой (курсовая, контрольная, диплом, реферат и т.д.), обратитесь к нашим специалистам. Более 90000 специалистов готовы Вам помочь.
Бесплатные корректировки и доработки. Бесплатная оценка стоимости работы.

Поможем написать работу на аналогичную тему

Получить выполненную работу или консультацию специалиста по вашему учебному проекту
Нужна помощь в написании работы?
Мы - биржа профессиональных авторов (преподавателей и доцентов вузов). Пишем статьи РИНЦ, ВАК, Scopus. Помогаем в публикации. Правки вносим бесплатно.

Похожие рефераты: