Xreferat.com » Рефераты по информатике и программированию » Модулі оперативної пам’яті SD-RAM, DDR, DDR2, DIMM

Модулі оперативної пам’яті SD-RAM, DDR, DDR2, DIMM

DDR3-1600 є готовність до роботи при номінальній для стандарту DDR3 напрузі живлення 1,5 В, на відміну від більшості конкуруючих продуктів, розрахованих на 1,6-1,8 В. Розробники заявляють про здатність добре розганятись без підвищення напруги, що, безумовно, зменшує енергоспоживання і тепловиділення чіпів пам'яті при роботі в позаштатному режимі. Більш того, знижуються вимоги до охолодження і росте стабільність системи в цілому. Представлені модулі володіють підтримкою технології EPP 2 (Enhanced Performance Profile 2), призначеній значно спростити процес розгону і збільшити його ефективність. Нагадаємо, що профілі EPP є прописані в SPD-чіпи - додаткові параметри, які дозволяють без зайвих операцій з настройками BIOS добитися максимальної продуктивності підсистеми пам'яті. На думку розробників, повністю розкрити можливості EPP другого покоління допоможе нова платформа NVIDIA nForce 790i SLI. Оперативна пам'ять Aeneon XTUNE DDR3-1600 представлена в двохканальних комплектах загальним об'ємом 2 Гб (2 x 1 Гб). У виробничих умовах модулі ретельно тестуються на сумісність і стабільність на шині 1600 Мгц із затримками CL9 при напрузі живлення 1,5 В.

Про випуск нових високошвидкісних 240-контактних DIMM-модулів пам'яті Crucial Ballistix Unbuffered Non-ECC DDR3-2000 (PC3-16000) для найвимогливіших геймерів і комп'ютерних ентузіастів на днях повідомила компанія Lexar Media .Як вказується в опублікованому прес-релізі, новинки відносяться до продуктів категорії NVIDIA SLI Ready, підтримують EPP 2.0. Спеціально призначені для ефективного використання в могутніх ігрових платформах на базі недавно офіційно представленого чіпсета NVIDIA nForce 790i Ultra SLI. При цьому кожна планка має схему організації 128Mx64, функціонують на частоті 2000 Мгц із затримками 9-9-9-28, характеризується робочою напругою живлення 1,9 В і обладнана фірмовим жовтим пасивним радіатором. Вироби вже зараз доступні для придбання.
В асортименті компанії Corsair, що спеціалізується на високопродуктивній оперативній пам'яті і продуктах з використанням флеш-пам'яті, з'явилися модулі пам'яті DDR3, що працюють на частоті 2 ГГц. Новинка призначена для ігрової платформи NVIDIA 790i Ultra SLI.Поява пам'яті DDR3 у асортименті компанії стала результатом тісної співпраці між NVIDIA і Corsair. Як затверджується, в ході спільної роботи було виявлений, що платформа NVIDIA 790i Ultra SLI показує особливі можливості розгону, зв'язані із застосуванням архітектури пам'яті DDR3. Всі модулі пам'яті Corsair, що одержали сертифікат SLI-Ready, підтримують технологію EPP2, що дозволяє автоматично встановити оптимальні тимчасові параметри у разі роботи спільно з 790i Ultra SLI. Компанія вже почала постачання двох наборів об'ємом по 2 ГБ сімейства DOMINATOR (TW3X2G2000 і TW3X2G1800) і одного набору такого ж об'єму сімейства XMS DHX (TW3X2G1600). У всіх новинках використовується технологія DHX, суть якої полягає в застосуванні чотиришарової конструкції радіатора, що дозволяє поліпшити відведення тепла, і, як наслідок, підвищити продуктивність і надійність пам'яті.

Компанія OCZ анонсувала модулі пам'яті OCZ DDR3 PC3-14400 Platinum 2 GB. Вони працюють на частоті 1,8 GHz. Для охолоджування набору використовуються теплорозсіювачі. Параметри таймінгів на сайті заявлені як 8-8-8-24. Компанія OCZ наділила ці модулі довічною гарантією. До речі, ще наголошується їх оптимізація для роботи з материнськими платами від ASUS.

Література:


3dnews

hardwareportal

intuit

ixbt

testblock1.j043.mt

Если Вам нужна помощь с академической работой (курсовая, контрольная, диплом, реферат и т.д.), обратитесь к нашим специалистам. Более 90000 специалистов готовы Вам помочь.
Бесплатные корректировки и доработки. Бесплатная оценка стоимости работы.

Поможем написать работу на аналогичную тему

Получить выполненную работу или консультацию специалиста по вашему учебному проекту
Нужна помощь в написании работы?
Мы - биржа профессиональных авторов (преподавателей и доцентов вузов). Пишем статьи РИНЦ, ВАК, Scopus. Помогаем в публикации. Правки вносим бесплатно.

Похожие рефераты: