Xreferat.com » Рефераты по педагогике » Підготовка до ЗНО

Підготовка до ЗНО

Мало хто знає, але навіть якщо у вас не вийшло здати ЗНО з будь-якої причини, не сумуйте, вихід є - освіта без зно в МЕГУ. Після завершення навчання випускникам видають дипломи європейського зразка, які визнаються в багатьох країнах світу.


Напевно, всі старшокласники стикаються з проблемою підготовки до ЗНО, в голові виникає безліч запитань: “З чого починати підготовку?”, “Які джерела використовувати для вивчення?”, “Як краще запам'ятати нову інформацію?” тощо. В цій статті буде представлено 5 кроків для успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання. 

Крок 1. Для початку потрібно обрати майбутню професію. Звісно, складно прийняти таке важливе рішення в 16-17 років, але в житті немає нічого неможливого. До того ж, на просторах інтернету можна знайти безліч тестів на профорієнтацію, результати яких можуть вам допомогти. 

Крок 2. Після того, як ви чітко вирішили ким маєте бути, потрібно обрати предмети, які буде необхідно здавати, окрім обов'язкових. Для цього потрібно зайти на сайти обраних вами вузів і переглянути, результати яких іспитів знадобляться вам для вступу. Важливо: зверніть увагу на коефіцієнти з різних навчальних дисциплін і постарайтесь зосередитись на тих, у яких найбільше значення. 

Крок 3. Приступаємо безпосередньо до вивчення. В якості джерел варто використовувати посібники для підготовки до ЗНО, яких на сьогоднішній день безліч. Варто порадитись з вчителями або ж репетиторами, щоб дізнатись, які з них допоможуть підготуватись найкраще. Не доцільно намагатись перечитати всі шкільні книжки з тої чи іншої дисципліни, адже ви згаєте багато часу і не встигнете якісно підготуватись. 

Крок 4. Проходьте минулорічні тестування. Трапляються випадки, коли тести повторюються, а навіть, якщо ні, структура тестування всіх років однакова і вам просто необхідно з нею ознайомитись. 

Крок 5. Щоб швидко і ефективно запам'ятовувати інформацію, складіть собі план, де чітко будуть розподілені навантаження з усіх предметів. Заведіть собі блокнот, в якому будете складати план на день і бачити свою продуктивність, це дисциплінує вас і допоможе не відставати від плану.  

Успіхів вам, дорогі абітурієнти. 

Если Вам нужна помощь с академической работой (курсовая, контрольная, диплом, реферат и т.д.), обратитесь к нашим специалистам. Более 90000 специалистов готовы Вам помочь.
Бесплатные корректировки и доработки. Бесплатная оценка стоимости работы.

Поможем написать работу на аналогичную тему

Получить выполненную работу или консультацию специалиста по вашему учебному проекту
Нужна помощь в написании работы?
Мы - биржа профессиональных авторов (преподавателей и доцентов вузов). Пишем статьи РИНЦ, ВАК, Scopus. Помогаем в публикации. Правки вносим бесплатно.

Похожие рефераты: