Xreferat.com » Рефераты по религии и мифологии » Фальшива релігія, чи можуть померлі допомагати живим

Фальшива релігія, чи можуть померлі допомагати живим

що померлі, які тепер «безсилі через смерть», житимуть знову. Тільки уявіть: мільярди померлих воскреснуть! Біблія говорить, що скоро прийде час, коли Ієгова «зажадає побачити діло своїх рук» і поверне померлих до життя. Хтось, можливо, думає, що це нездійснена мрія. Втім, Ісус був цілковито впевненим у воскресінні, адже сказав, що померлі вже живі в очах Ієгови.

Аби мати міцну надію на воскресіння, продовжуйте набувати точного знання з Біблії. Вивчаючи Боже Слово, ви переконаєтесь, що Ієгова в силі допомогти як живим, так і померлим, адже всі його обіцянки «вірні й правдиві».

Джерело


1. watchtower

1Люди, які ходили за Ісусом, були непостійними у своїх поглядах. Усього день перед тим вони радісно визнавали Ісуса пророком, а тепер не хотіли його слухати (Івана 6:14).

Если Вам нужна помощь с академической работой (курсовая, контрольная, диплом, реферат и т.д.), обратитесь к нашим специалистам. Более 90000 специалистов готовы Вам помочь.
Бесплатные корректировки и доработки. Бесплатная оценка стоимости работы.

Поможем написать работу на аналогичную тему

Получить выполненную работу или консультацию специалиста по вашему учебному проекту
Нужна помощь в написании работы?
Мы - биржа профессиональных авторов (преподавателей и доцентов вузов). Пишем статьи РИНЦ, ВАК, Scopus. Помогаем в публикации. Правки вносим бесплатно.

Похожие рефераты: